Az online tanfolyamokról

A tanfolyamok célja, hogy kismamaként, kisgyermekes anyaként a mindennapok során felmerülő kérdéseidre szakmailag megalapozott, ugyanakkor közérthető válaszokat kapj. Ígérem, nem hivatkozok be átlagember számára érthetetlen paragrafusokat, nem találsz száraz jogi szövegeket, viszont megkapod azt a gyakorlatias tudást, amelynek segítségével határozottan, a téged megillető jogok ismeretében léphetsz fel.

A célcsoportot tehát a kismamák és a három év alatti kisgyermeket nevelő anyukák adják. Ugyanakkor a feldolgozott témák sokszínűségéből fakadóan az apukák, a nagyszülők, - sőt, tulajdonképpen bárki más is - találhat hasznos információkat a tanfolyamok anyagaiban.

A tanfolyamok az általatok, olvasók által leggyakrabban felvetett témákat dolgozzák fel legyen szó munkajogról, családjogról vagy épp fogyasztóvédelemről. A részletes leírás és a leckék címe alapján könnyedén kiválasztható az adott élethelyzetben releváns tanfolyam.

Jó, ha tudod, hogy az ingyenes tanfolyam anyagainak megtekintése regisztrációhoz kötött. A regisztrációval elismered, hogy elolvastad a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatot, az Általános Szerződési Feltételeket, továbbá elfogadod, tudomásul veszed az azokban foglaltakat, egyidejűleg lehetővé teszed, hogy a honlapra újonnan felkerülő hasznos tartalmakról, tanfolyamokról, eseményekről tájékoztassalak.

Felhívom a figyelmedet, hogy az ingyenes tanfolyam anyagai írásbeli formát kaptak, s mivel az én időm és energiám is véges, nem vállalok kötelezettséget arra, hogy a tanfolyammal kapcsolatban felmerülő, egyéni problémákra megoldást nyújtsak. Ugyanakkor ha az adott témával - sőt, tágabb értelemben a kismamasággal és anyasággal kapcsolatban - bármilyen témajavaslatod van, - akár személyes indíttatásból fakadóan -  azt szívesen feldolgozom egy blogbejegyzésben. 

Megtaláltad a neked tetsző tanfolyamot? Kattints a jelentkezem gombra, adj meg néhány adatot és hamarosan olvasgathatod is az anyagot.

Amennyiben valamely tanfolyamra regisztráltál, kis türelmet kérek. Mivel a jelentkezésed jóváhagyáshoz kötött, az anyaghoz való hozzáférés nem azonnali.